Toernooi info


Vrijdag

12:00 uur – Vanaf 12:00 uur wordt u ontvangen met koffie, thee of frisdrank. Ook openen de inschrijfbalie en de driving range op dit tijdstip.

14:00 uur – Om 14:00 uur start de eerste wedstrijddag. De startvorm is shotgun. De Stableford spelers spelen op dag 1 Wit en Blauw en de Strokeplay spelers Rood en Oranje.

18:30 uur – Na uw ronde begint de borrel. Uiteraard mogen de hapjes niet ontbreken. Dan is er ook gelegenheid om u op te frissen.

19:30 uur – Na dag 1 maken we de balans op van alle scores en maken het Leaderboard bekend. Ook zullen we dan de dagprijzen (longest, neary, enz) uitreiken.

20:30 uur – Aansluitend kunt u aanschuiven voor een Summer Grill barbecue waar we onder het genot van een drankje en hapje nagenieten van de 1e dag.


Zaterdag

10:00 uur – Vanaf 10:00 uur wordt u ontvangen met koffie, thee of frisdrank. Uw scorekaarten zullen klaar liggen en u krijgt te horen waar u mag starten. Tevens is er gelegenheid om in te slaan.

12:00 uur – Om 12:00 uur start de tweede wedstrijddag. De startvorm is shotgun. De Stableford spelers spelen op dag 2 Rood en Oranje en de Strokeplay spelers Wit en Blauw.

16:30 uur – Na uw ronde is er gelegenheid om u op te frissen om daarna aan te sluiten bij de gezellig borrel met lekkere hapjes. In die tijd zullen wij alle score verwerken .

18:00 uur – Rond deze tijd zullen wij alle scores verwerkt hebben en zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

19:00 uur – Wij organiseren nog een gezellige feestavond met muziek en een lekker diner. Hiervoor kunt u zich ter plekke opgeven!


Kosten en prijzen

t.b.a.